Bygg ditt möte

Sätt ihop ett eget inspirerande möte med hjälp av vår "mötesbyggare". Du blir vägledd genom fem olika kategorier / steg där du väljer bland inspirerande aktiviteter, föredrag, matuppleverser, stödprojekt och boenden. När du gjort dina val och fyllt i dina uppgifter kontaktar vi dig med ett prissatt förslag på program och upplägg. Du förbinder dig inte till någonting, utan förser oss bara med den information vi behöver för att föreslå ett riktigt minnesvärt möte.

Gör så här

Klicka på den gröna knappen till höger för att börja bygga ditt möte. Då kommer du till den första kategorin "Vad vill ni göra? - Boka er upplevelse!", där du kan bläddra mellan olika inspirerande upplevelser. För varje upplevelse kan du läsa mer, titta på bilder och eventuellt se på vilken plats den äger rum. Du kan också enkelt dela sidan med en kollega. När du hittat det alternativ ni är mest intresserade av klickar du på den gröna knappen "fortsätt", och kommer till nästa steg.

När du gått igenom de fem stegen i processen fyller du till slut i formuläret på sista sidan. Där berättar du hur många ni är, när ni vill ha ert möte och hur vi kan nå dig. Där kan du också skriva kommentarer och lämna synpunkter och annat som vi behöver ta hänsyn till. När du är klar och klickar på "skicka" så får du en kopia på de val du gjort. Du förbinder dig naturligtvis inte till någonting. Vi återkommer med ett förslag på ett Givande Möte med Lång Hållbarhet så snart vi kan.

Hoppas vi ses!